Eladó Tanya, Zalaháshágy

#169800032

CSAK NÁLUNK  
Eladó Tanya

59 millió Ft

Zalaháshágy
Alapterület:
170 m2
Szobák száma:
3 + 4
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
8 428 m2
Felújított
Házközponti fűtés
Bútorozott
Délkelet
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Derítő

Őrség és Velence falu mellet eladó szálláshely és otthon…Újra éled a Lajostanya!

Őrség és Velence falu mellet eladó szálláshely és otthon…Újra éled a Lajostanya!

 

www.lajostanya.hu

 

Sokan érzik a város, a munka nyomását és élnek elszakadva a természettől, valahol a sűrűn lakott betondzsungelben.

A jó ház, mindig az életet szolgálja. Kapocs a természet és az ember között.

A még jobb otthon az ember szükségleteit is fedezi; táplálékot és pénzt ad.

A legeslegjobb, - és ilyen a Lajostanya – családokat, kapcsolatokat, barátságokat, közösségeket erősít meg.

 

Lajostanya a régi pompájában otthont, élelmet, pénzt adott. Itt nőttek fel a tulajdonsok gyermekei az elmúlt 18 évben és itt találkoztak barátok, családok, közösségek egymással, önmagukkal és a határtalan természettel.

Nézzék meg a képeket! Árad belőlük az élet, a bőség, a szeretet.

E sorok olvasójának óriási szerencséje van, mert ő lehet a következő ura a Lajostanyának, aki újraélesztheti, tovább fejlesztheti és saját képére formálva itt élhet és fogadhatja a jól fizető vendégeit.

 

Lajostanya, mint ingatlan…

+ lokációja:

Nyugat Magyarországon az Őrségi Nemzeti Park mellett, Zalaegerszeg és Őriszentpétertől egyenlő, 25 km távolságra, Velence falu mellett, szomszédok nélküli 8428 négyzetméter földterületen fekszik régi, népi tájolással a több, mint 170 négyzetméteres épület. Körben szántó, erdős, fás ligetes természet öleli körbe, a zalai vidékre jellemző dombos-lankás részen. Az épület dombtetőn, Velencét és Zalaháshágyot összekötő, elfogadható minőségű bitumenes út mellett, arra nyitva fekszik.

 

+ telek mérete, adottságai:

Hatalmas 8428 négyzetméter telek öleli körbe az épületet, ahol gyümölcsfák garmadája, kiskert vagy nagy kert élteti az ott élőket, az oda betérőket.

 

+ helyiség, - lakó és szállásprogramja

Két önálló kisebb lakrészben, és egy hatalmas közösségi térként is funkcionáló épületrészben élhetnek a tulajdonosok, szállhatnak meg a fizető vendégek.

Az egyik rész konyha+nappali, szoba, fürdő,

a másik rész két szoba és fürdő,

a harmadik pedig a hatalmas társasági tér, nagy konyhával és kemencével, külön zuhanyzókkal és wc-kel a hölgyeknek és az uraknak, a padlásterében pedig két kicsi szobával várja az ide látogatók sokaságát.

A helyiségek közt szerepel még az élelmiszer tárolására, valamint a régen szaunaként funkcionált jelenleg „szobaraktár”, ahogy a gépészeti helyiség is, ahol a fűtés és melegvíz rendszer épült.

A kertben a fedett kemence és a jó vízhozamú, mély kút szintén hozzájárul a vidéki komforthoz és a vendégfogadás színvonalához.

Parkolás a telken, az épület mellett és mögött a nyugati és az északi oldalon akár nagy gépjárművekkel is lehetséges.

 

+ gépészete, közművei:

szilárd tüzelésű kazánnal, házközponti fűtéssel - külön nagy puffer tartállyokkal - van jelenleg megoldva a fűtés és a melegvíz. Egy kályha és egy kemence is üzemel az épületbe ezen kívül, lokális fűtésre. Könnyen bővíthető a rendszer gazdaságos hőszivattyúval és napelemrendszerrel, amivel a szilárdtüzelés kiváltható és programozhatóvá, tervezhetővé válhat a fűtés és a melegvíz.

Vezetékes, jó minőségű ivóvíz van az épületben, minden vizes helyiségben.

Csatorna a környék településein nincs, így a telek nyugati szélén, könnyen megközelíthető helyen épült a jól gondozható, szippantható, szivattyúzható derítő.

 

+ telekommunikációs infrastruktúra

Szélessávú mobil Internet kiválóan működik, elérhető.

 

+ műszaki jellemzők

Déli épületrész nagyon jó minőségű, karbantartott és óvott, száraz vályog falazat. Az északi rész 18 évvel ezelőtt elérhető porotherm téglából épült hozzá. 18 évvel ezelőtt az ablakokat, külső ajtókat a stílusjegyeket megtartva új, hőszigetelt fanyílászárókra cserélték, illetve az új épület részbe már eleve ezek kerültek beépítésre. Ekkor történt az elektromos rendszer, a vízvezeték rekonstrukciója, kiépítése. A tető, a tornác faszekrezete részben ekkor épült illetve történt az állagmegóvása.

Gáz a telek előtt megy el, leágazási lehetőség jelenleg nincs kiépítve.

Az elektromos rendszere most 1x32 Ampert bír, ami bővíthető 3x32 Amperre.

Jelenleg a 20 évenkénti szükséges műszaki felülvizsgálat, karbantartás, személyre szabott felújítás lesz esedékes, amit az új tulajdonos, a saját elképzelései szerint valósíthat meg.

 

+ szálláshely szolgáltatásra, rendezvénytérnek és üzleti márkának

2 önálló szállásegység; - összesen 3 lakószobával és 2 saját fürdővel, az egyik lakóegységben saját konyhával, kisebb-nagyobb családoknak, baráti társaságoknak, pároknak.

1 önálló nagy társasági tér, 2 kis manzárt szobával, konyhával, kemencével, fürdőkkel és wc-kel nagyobb társaságoknak, kiránduló osztályoknak, akár tanuló csoportoknak.

Szinte korlátlan sátras szálláshely szolgáltatás a kerti területen.

Lakóautósok számára pihenő, parkoló, töltő és ürítő lehetőség kialakításának potenciálja.

Cégek számára tréning, szemináriumi és oktatási, csapatépítő helyszín lehetősége a nagy közösségi térben és a kertben.

A kert és a zöldterület alkalmas rendezvénytérnek, kisebb-nagyobb fesztiválok, folklor vagy egyéb témájú kültéri események, filmforgatások helyszínének.

Nagyszerű csillagtúra állomás, mert innen az Őrség éppúgy, mint Zalaegerszeg és a környező fürdőtavak, mint a Borostyán és a Vadása tó akár gyalogtúrával vagy kerékpárral is elérhetőek.

Autóval 100 km-es körzetben 3 ország, Vas, Zala és Somogy megye kincsei, Hévíz, a Balaton mind-mind elérhetőek és végtelen kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak.

A Lajostanya vendégei főleg Budapestről, Pest megyéből látogattak ide, hosszabb-rövidebb pihenésre, vagy rendezvényre jöttek. A Lajostanya a közösségi térben komoly, ismert márkával, ismertséggel és elismertséggel rendelkezik. Facebook oldala 1600 követővel és 98%-os ajánlással rendelkezik, ami természetesen átadásra kerül az ingatlannal.

A Lajostanya nem csupán ingatlan, hanem ismert, működtethető üzlet is egyben.

 

+ további megjegyzések, tájékoztatások

A képek a Lajostanya fénykorában ott járt vendégek, esetenként fotóművészek munkái, aminek a használati jogával a tulajdonosok korlátlanul rendelkeznek és tökéletesen visszaadják a hely lelkét, értékét.

Mi nem vagyunk fotóművészek és a Lajostanya delelőjén is túl vagyunk jelenleg, így ilyen minőségű képeket jelenleg nem tudunk produkálni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Lajostanya jelenlegi berendezése, terei, látványa most helyenként eltér, a fotókon bemutatottól.

Az ingatlan vagyonértéke, a Lajostanya üzleti értéke és potenciálja meghaladja a hirdetett eladási árát.

Zárthatáridejű értékesítésünk során, vételárkedvezménnyel a Lajostanya 2024. december 31-ig 80 millió forint helyett 59 millió forintért eladó (csak az év végéig!).

Lajostanya tulajdonosai kizárólag az Európa Otthon csapatát bízta meg az értékesítéssel, így kérjük minden esetben érdeklődéssel, vételi szándékkal minket keressenek! A tulajdonsok is hozzánk fogják irányítani.

 

INGATLANCSERE LEHETŐSÉG BUDAPESTEN!

Egyedi értékegyeztetéssel kizárólag Budapesten csereingatlant beszámolunk; egy „pesti panel áráért” is megvehető akár?

 

Hívjon mihamarabb, majd jöjjön és érezze meg, hogy Ön lesz-e a Lajostanya következő tulajdonosa…

 

Figyelem! A vevőt terhelő provízió: 1 % (vételárra vetítve).

Helyiség Méret (m2)
Szoba 15.9
Szoba 19
Szoba 17.01
Félszoba (kisszoba) 4.25
Félszoba (kisszoba) 5
Félszoba (kisszoba) 5
Fürdőszoba + WC 3.57
Fürdőszoba + WC 3.56
Konyha + étkező 52.27
Fürdőszoba + WC 7.62
Fürdőszoba 7.62
Raktár 6
Raktár 12
Kazánház 10
Közlekedő 31.35


Pék Ciprián
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése