Burgenland - Ausztria, a legközelebbi szomszédunk

Burgenland - Ausztria, a legközelebbi szomszédunk

Népszerűek az osztrák ingatlanjaink a magyarok körében, mert:

» Árban az ausztriai ingatlanok számos esetben hasonlóak, mint Magyarországon.

» Földrajzilag nagyon közel van Magyarországhoz.

» Bérbeadási, üzleti céllal vásárolt osztrák ingatlan (lakás, ház, nyaraló, alpesi panzió, étterem, üzlethelyiség, stb.), lényegesen magasabb "áron", jövedelmezőséggel hasznosítható.

» Ausztria gazdasága stabil és önálló, politikája transzparens, jogrendszere stabil és a közjót szolgálja, biztos, hogy az EU tagállama marad, így a vásárlóerő szintén kiszámítható, az ingatlan hasznosítást negatívan befolyásoló piaci trend nem várható; - így a tervezett bevételek biztosan kalkulálhatóak.

» Hosszútávon az EU tagországában birtokolt ingatlan vagyon független Magyarország társadalmi, jogi, gazdasági viszonyaitól és egy esetleges HUXIT esetén biztosíthat további olyan számos jogi, gazdasági előnyt, amit most alapvetőnek gondolunk. (Szabad munkavállalás, határátlépés, jogegyenlőség és jogképesség, balesetbiztosítás, stb.) Ezért Európában hívő és annak pozitív minőségeiben megrendíthetetlen emberek számára szimbólum és életcél lehet a "kétlakiság", a több lábon állás, amit az ausztriai ingatlanával megvalósíthat.

» Magas egzisztenciájú emberek, vállalatok a magyarországi megtakarításaikat, tőkéjüket már most sem itthon fektetik be, hanem tőlünk nyugatra Európában, sőt gyakran életvitelszerűen már ott élnek.

» Európai ingatlan vásárlás - akár az Alpok lábánál! - már egy magyarországi lakás, ház árából elérhető tapasztalatunk szerint, így számosan élhetnek ezzel a lehetőséggel, nem csak a legtehetősebbek. Ha nincs szüksége pénzügyi profitra; saját haszna az lehet, hogy szezonálisan maga használja nyaralásra, telelésre Európa egyik legszebb helyén kiválasztott ingatlanát, aminek értékállósága valódi lesz. 

» HUXIT esetén várható a magyarországi ingatlan árak és a bérleti piac összeomlása, sokkal nagyobb mértékben, mint a 2007-2008-as válság idején, ami minden nemzettársunkat érinteni fog. Ezt szerintünk nem érdemes kockáztatni annak, aki nem saját lakhatásra, hanem befektetésre keres ingatlant.

 

Adjon esélyt magának, nekünk pedig megbízást, hogy megtaláljuk Önnek az értékálló, profittermelő ingatlanát, Európában!

 

Európa Otthon

    9700 Szombathely, Kiskar u. 1.
    +36 70 318-1818
    ciprian.pek@europaotthon.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Irodaház
Panellakás