Eladó Téglalakás, Budapest, X. kerület

#169800012

Eladó Téglalakás

26.45 millió Ft

Budapest, X. kerület
Alapterület:
43 m2
Szobák száma:
1 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Gázbeton, YTONG
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Nincs
Átlagos
Távfűtés
Parkra néző
Bútorozott
Kelet
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Szomszédok közt a Halom közben, a X. kerület szívében

Kedves Lakáskeresők, szeretett lakásom, mely életem egy jelentős szakaszán elkísért, tanúja volt megannyi örömömnek bánatomnak, szerelmeimnek és szakításaimnak, most eladó sorba került. 

Környék:
A lakás Budapest egyik feltörekvő, fiatalok által kedvelt, sőt, egyre népszerűbb részén található, ahol az utóbbi időben rengeteg fejlesztés és változás történt. A közelben a csodálatos Szent László templom, valamint egy sétálóutca található, rengeteg üzlettel, bankokkal, patikákkal, zöldségesekkel, postával, gyakorlatilag mindennel, amire az embernek a mindennapi élethez szüksége van. De szintén 5 percen belül található itt kormányhivatal, önkormányzat, óvoda, iskola és orvosi rendelő. Ha pedig a belvárosba szólít minket a kötelesség, 10-10 percnyi távolságra van mind a kettes, mind a hármas metró, illetve több busz, villamos, sőt, vonat közül is választhatunk. Innen tényleg könnyű eljutni bárhova. A közeli parkokban van lehetőség sétálni, feltöltődni.

A lakás:
Kellemes, kiváló beosztású, 3. emeleti, 43 nm-es, 1,5 szobás lakás. Ablakai a fás, parkos keleti oldalra nyílnak, így reggelente bűz és zaj helyett napsütés, a fák lombjának susogása és madárcsicsergés ébreszthet. A lakáshoz tartozik egy pincerekesz is.

A ház: 
A ház gondozott, anyagi helyzete rendezett, a bejárat kamerával megfigyelt, a lakóközösség kiváló, a szomszédok csendesek, ahogy a környék is. A ház előtt parkoló is van, ahol ingyenes a parkolás. Közös költség 7250 Ft, amiben benne van a víz, szemétdíj és a csatorna.

A lakás saját otthonnak, kisgyermekeseknek, fiataloknak, első lakásnak, vagy éppen befektetésnek, kiadás céljából is kiváló, pillanatok alatt lehet rá albérlőt találni!

 

Nézze meg, és bele fog szeretni praktikusságába!

 

Megtekintés kizárólag a mi bemutatásunkkal lehetséges, a tulajdonosok kizárólagos bizalmából, ezért kérem, telefonon egyeztessünk a 06 70 3181818-as számon!

 

Javasoljuk, hogy gyorsan döntsön, mert most korrekt ingatlant vásárolhat, optimális áron!

 

A tulajdonos családja Budapesten a II., III., XXII. kerületekben (Budafokon) csereingatlant értékegyeztetéssel szívesen megfontol.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 21.2
Félszoba (kisszoba) 6.5
Konyha 5.5
Fürdőszoba 3.3
Előszoba 4
Pince 2.5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Irodaház